Goedkope cartridges kopen?

Uw printer heeft om de zoveel tijd nieuwe cartridges nodig. Of u nu een inkjetprinter of een laserprinter heeft, op een gegeven moment zijn de cartridges leeg en moeten ze vervangen of hervuld worden. Dat kan soms aardig in de kosten lopen. U wilt natuurlijk het liefst goedkope cartridges kopen of ze goedkoop laten vervangen. Bij Tinto vindt u de goedkoopste cartridges van de beste kwaliteit!

Soorten cartridges

Er bestaan twee soorten goedkope cartridges; inkt cartridges en toners. Inkt cartridges worden in ‘ouderwetse’ inkjetprinters gebruikt. Dit type cartridges zijn eigenlijk gewoon kleine reservoirs voor inkt. De inkt wordt in de printer aan een printknop gehecht om te printen. Sommige inkt cartridges komen standaard met een printknop eraan vast. De afdruk komt dat direct van de cartridge af, en als u de cartridge vervangt gaat ook gelijk de kwaliteit van de afdruk omhoog. Het nadeel van inkjetprinters is dat de spuitmondjes waar de inkt uit komt verstopt kunnen raken en dat de afdrukken niet altijd watervast zijn; daar is speciale watervaste inkt voor nodig.

Laserprinters maken gebruik van toner cartridges, ofwel toners. Deze bevatten een speciaal soort poeder gemaakt van grafiet en polymeer, dat toner wordt genoemd. Toners zijn goedkope cartridges ten opzichte van inkt cartridges als we kijken naar de kosten per afdruk. Ook zijn afdrukken uit laserprinters watervast, omdat er geen inkt op waterbasis maar een poeder wordt gebruikt. Inkjetprinters zijn daarentegen goedkoper dan laserprinters qua aanschafprijs. Als u weinig print, kunt u dus beter voor een goedkope printer met duurdere cartridges kiezen en als u veel afdrukt (bijvoorbeeld binnen een bedrijf) kunt u beter gaan voor de laserprinter met goedkope cartridges.

Goedkope cartridges bij Tinto!

Bij Tinto bent u aan het juiste adres voor goedkope cartridges. Aangezien bijna elke printer een ander soort cartridge nodig heeft, hebben wij ervoor gezorgd dat we een zeer ruim aanbod hebben voor u. We hebben bovendien ons eigen Tinto huismerk cartridges. Dit zijn goedkope cartridges die compatibel zijn. Onze cartridges zijn milieuvriendelijker en goedkoper dan cartridges van andere merken!

Maar naast dat onze cartridges al goedkoop zijn, zorgen we ervoor dat u nog meer geld kunt besparen. Als u namelijk voor meer dan 50 euro in onze webshop bestelt, wordt uw bestelling gratis door heel Nederland verzonden! En doet u dit voor 16:00 uur, krijgt u uw cartridges morgen al in huis!

Wilt u weten of wij ook cartridges voor uw type printer hebben? In onze webshop kunt u makkelijk uw printersoort aangeven. Binnen enkele seconden verschijnen dan alle goedkope cartridges die wij voor uw printer in ons assortiment hebben. U ziet direct of de cartridge op voorraad is, voor welke printers hij geschikt is en natuurlijk wat de prijs is. Maar u kunt uiteraard ook door al onze cartridges en toners kijken zonder per se uw eigen printer op te geven, bijvoorbeeld als u wilt kijken van welke printer de cartridges het goedkoopst zijn. Daarbij wordt voor elke cartridge aangegeven voor hoeveel u hem kunt laten navullen in een van onze winkels. Daarbij bespaart u nog meer. Bij Tinto is alles mogelijk!

Op zoek naar goedkope cartridges? Kijk eens rond in onze webshop!

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam