Goedkope inktcartridges

Als u regelmatig print zal u telkens nieuwe inktcartridges moeten komen. U kan inktcartridges in verschillende winkels kopen. De meeste kantoorwinkels en elektronicazaken zullen waarschijnlijk zelfs als u een bijzonder soort printer heeft de juiste inktcartridges op voorraad hebben. Als u echter op zoek bent naar goedkopere inktcartridges kan u deze beter online bestellen. Bijvoorbeeld bij Tinto.nl. Hieronder kan u meer lezen over de twee verschillende soorten cartridges die te koop zijn en ontdekt u welke nadelen er kleven aan het kopen van inktcartridges in fysieke winkels.

Inktcartridges of toner cartridges?

Er bestaan twee soorten cartridges: inktcartridges en toner cartridges. Afhankelijk van het type printer weet u welke van de twee uw printer gebruikt bij het printen. Heeft u een laserprinter? Dan maakt uw printer gebruik van toner cartridges. Deze cartridges kunnen meerdere malen bijgevuld worden en zijn hierdoor redelijk goedkoop. Zeker als u veel gebruik maakt van uw printer zou u kunnen overwegen over te stappen op een laserprinter. Behalve cartridges kan u bij onze webshop ook toner cartridges goedkoop aanschaffen.

De meeste printers maken echter gebruik van inktcartridges. Heeft u een inkjetprinter? Als het antwoord op deze vraag ‘ja’ is, dan moet u (het liefst goedkope) inktcartridges kopen. Inktcartridges zijn gevuld met inkt. Deze inkt wordt met behulp van een spuitmond (deze kan zowel aan de cartridge als aan de printer bevestigd zitten) op papier aangebracht. Nadien moet u de inkt dus even laten drogen.

Mocht u twijfelen of uw printer inktcartridges of toner cartridges nodig heeft zou u in de handleiding hier meer over kunnen vinden. U zou ook op onze website van de zoekfunctie gebruik kunnen maken. Aan de hand van het merk van uw printer en het type kan u snel ontdekken wat voor soort inkt u nodig heeft.

Verschil met fysieke winkels

Het kan leuk zijn om naar een fysieke winkel te gaan. Deskundig personeel staat u te hulp en u kan ook eens gezellig een praatje maken. Soms neemt het iets meer tijd in beslag. In veel gevallen zijn prijzen van fysieke winkels hoger dan webshop. De prijzen van de Tinto winkels zijn wel helemaal gelijk aan de prijzen van de webshop. Als u minder tijd én minder geld kwijt wilt zijn ben u bij de webshop Tinto aan het juiste adres! Voor het laten hervullen van de inkt cartridges is het wel te adviseren naar een van onze winkels te gaan.

Bestel goedkope inktcartridges online

Voor goedkopeinktcartridges moet u op het internet zijn in plaats van bij uw lokale winkel. Misschien denkt u dat een webshop u geen goede service kan bieden. Tinto bewijst het tegendeel! Wij leveren uw bestelling nog de volgende dag (wanneer u voor 16.00 uur bestelt). Daarbij bezorgen wij bestellingen boven de 50,- euro altijd gratis! Goedkopeinktcartridges bestelt u dus bij Tinto.nl.

Bent u het zat om telkens zoveel geld kwijt te zijn aan inktcartridges? Bestel goedkope inktcartridges in onze webshop!

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam