Inkt kopen in fysieke winkels of webwinkels?

U kan inkt voor uw printer op diverse plaatsen kopen. Vroeger gingen mensen hiervoor naar lokale winkels, zoals een kantoorwinkel of elektronicawinkel. Tegenwoordig is er een groep mensen die hun inkt online kopen. Wat zijn nou de voordelen van fysieke winkels en webwinkels? Door verder te lezen komt u hier meer over te weten.

Voordeel van fysieke winkels

Soms is het belangrijk een product te zien om nadien te beoordelen of het voor u de juiste keuze is. Dit gaat vooral op voor adviesproducten. Dit soort producten kan u beter niet online kopen, omdat u indien nodig vragen aan de verkoper kunt stellen. Ook wanneer u het product mogelijk terug wilt brengen (bijvoorbeeld bij een defect) kan het handig zijn het eerst bij een fysieke winkel gekocht te hebben. U kan met uw auto of fiets eenvoudig langs gaan en krijgt over het algemeen direct een vervangend exemplaar mee. Indien u het product bij een webwinkel gekocht zou hebben, moet u het eerst opsturen ter controle. Voordat u dan een vervangend exemplaar thuis heeft kan er soms wel meer dan een week overheen gaan! Bij het kopen van inkt heeft u amper advies nodig. Ook gaat er nagenoeg nooit iets fout en zal u uw aangeschafte inkt dus zelden terug hoeven te brengen.

Voordeel van inkt kopen in webwinkels

Tegenwoordig zijn er steeds meer webwinkels te vinden. Daar waar er vroeger nog maar enkele producten te koop waren op het internet, kan u het momenteel nog niet zo gek bedenken of u kan het online bestellen. Webwinkels zijn niet voor niets zo populair! U kan immers vanuit huis uw product eenvoudig bestellen en u hoeft niet heen- en weer te reizen. Het is dan ook niet gek dat webwinkels onder de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. Er zijn erg veel webwinkels te vinden die inkt verkopen. Tinto.nl is zo’n webwinkel waar u eenvoudig uw inkt online kunt aanschaffen.

Een tweede voordeel van webwinkels is dat de prijzen er meestal een stuk lager zijn dan bij fysieke winkels. Zo kan u bij het online kopen van inkt al snel enkele euro’s besparen. Misschien lijkt dit weinig, maar op jaarbasis bespaart u hiermee al snel tientallen euro’s!

Koop uw inkt bij Tinto

Tinto is dé inkt en toner specialist. U kan hier nagenoeg alle soorten printerinkt kopen tegen voordelige prijzen. Ook heeft Tinto een eigen merk. Hiermee bespaart u extra geld en bent u milieubewust bezig! Voor bestellingen boven de 50,- euro betaalt u geen verzendkosten en voor vragen kan u gerust contact met ons opnemen. Het deskundige personeel helpt u graag! Koop uw inkt nog voor 16.00 uur, dan is het morgen al in huis!

Bent u overtuigd? Koop uw inkt dan direct in onze webwinkel!

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam