Online Brother cartridges kopen

Brother is één van de bekendse fabrikanten van printers. Ook in Nederland hebben ze een groot aandeel in de printermarkt. Niet zo gek, want Brother doet er zoveel mogelijk aan om te blijven innoveren en milieuvriendelijke technieken uit te vinden. Door tevens te proberen de prijs laag te houden kunnen ze hun positie in de markt behouden. Als u zelf een printer heeft van Brother, hebt u ook Brother cartridges nodig. Dat kunnen inkt cartridges of toner cartridges zijn. Waar kunt u die het voordeligst aanschaffen? Bij Tinto natuurlijk!

Printers van Brother

Brother heeft een ontzettend uitgebreid assortiment op het gebied van printers. Niet voor niets weet deze producent zoveel mensen op de markt te bereiken. Uiteraard heeft Brother printers voor de gewone gebruiker thuis. Dat zijn bij Brother meestal laserprinters, die werken op Brother cartridges met toner. Toner is een bepaald soort poeder dat door middel van lichttechnieken aan het papier gehecht wordt. Doordat het poeder niet gebaseerd is op water kan het ook niet uitdrogen of lekken. Maar Brother heeft ook zeer originele printers. Hebt u bijvoorbeeld wel eens van mobiele printers gehoord? Dat zijn erg kleine printers die u gemakkelijk mee kunt nemen. Brother heeft bijvoorbeeld mobiele printers die gewone A4-tjes kunnen printen. Ideaal als u veel onderweg bent, maar ook veel moet printen! Hebt u op de zaak erg snel afdrukken nodig? Kies dan voor de hogesnelheidsprinter van Brother. Deze printer kan tot wel 100 pagina’s per minuut afdrukken en de capaciteit kan uitgebreid worden tot 2100 pagina’s maximaal. Nooit meer lang wachten bij de printer of telkens het papier verwisselen dus! Als laatst heeft Brother ook zeer gebruiksvriendelijke All-in-One-printers. Deze printers kunnen gewoon afdrukken, scannen, kopiëren en faxen – allemaal in één! Ideaal dus wanneer u niet al deze apparaten apart wilt aanschaffen.

Brother cartridges kopen doet u bij Tinto!

Tinto is de online speciaalzaak voor toners en cartridges. Wij hebben cartridges voor bijna elk merk printer in ons assortiment, dus ook Brother cartridges. Op onze homepagina vult u uw printermodel in met slechts enkele muisklikken. U ziet dan gelijk welke Brother cartridges we voor uw printer hebben. Maar wij hebben niet alleen merk cartridges; ook cartridges van ons huismerk kunt u in onze webshop vinden. Deze cartridges zijn goedkoper dan normale cartridges en ook nog eens milieuvriendelijker geproduceerd. Zijn uw Brother cartridges op en wilt u ze graag laten hervullen? Dat kan ook bij Tinto! Wij hebben 10 winkels verspreid door heel Nederland waar u uw Brother cartridges kunt laten hervullen. En ook dat is natuurlijk weer tegen een zeer lage prijs!

Het is bij Tinto voordelig om in één keer zoveel mogelijk Brother cartridges te bestellen. Bij een bestelling van boven de 50 euro bespaart u uzelf namelijk de verzendkosten! Van cartridges kunt u er maar nooit genoeg klaar hebben liggen, dus het is dubbel verstandig om ze in grote hoeveelheden in te kopen. Bestel uw producten voor 16:00 uur, want dan zijn ze de volgende dag al in huis. Voor de goedkoopste Brother cartridges moet u dus bij Tinto zijn!

Op zoek naar Brother cartridges? Kijk direct in onze webshop!

Vind de juiste Brother cartridge voor mijn Brother printer

Op zoek naar de juiste Brother cartridge voor uw Brother printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende cartridge.

Merk:
Lijn:
Model:

Geen resultaten

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam