Epson cartridges online kopen

Epson is één van de grootste producenten op de markt van zowel inkjet- als laserprinters. Het bedrijf, dat oorspronkelijk uit Japan komt, is al opgericht in 1942. Op Tinto.nl kunt u goedkoop online Epson cartridges kopen. Maak gebruik van onze goede service en lage prijzen; kijk snel in onze webshop voor al onze Epson cartridges!

Verschillende Epson cartridges

Niet elke cartridge past in elke printer. Alle printermakers zijn erg slim geweest en hebben ervoor gezorgd dat alleen hun eigen cartridges op hun printers passen. Zo moet u wel Epson cartridges kopen voor uw Epson printer. Zelfs voor verschillende modellen printers zijn er verschillende cartridges. U kunt in de handleiding van uw printer vinden welke Epson cartridge u voor uw Epson printer moet kopen, maar dat kan ook op onze website! Als u op Tinto.nl uw printermodel aangeeft laten wij gelijk zien welke cartridges we voor u hebben. U kunt daarna gelijk uw Epson cartridges bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Let wel goed op of u toner of inkt cartridges koopt. Toner is een bepaald soort poeder dat alleen in laserprinters wordt gebruikt. Epson cartridges met toner kunnen dus zeker niet in inkjetprinters gebruikt worden. Andersom geldt dat gewone inkt cartridges niet in laserprinters werken. Het grote verschil is dat in laserprinters de toner met lichttechnieken aan het papier wordt gehecht en dat in inkjetprinters de inkt door middel van printknoppen op het papier wordt gedrukt. Toner is niet gemaakt op waterbasis en kan daardoor niet gaan lekken. Ook drukt toner minder erg door. Doordat er geen inkt wordt gebruikt in laserprinters is er ook niets dat verstopt kan raken. Het lijkt dus aantrekkelijk om een laserprinter met Epson toner cartridges aan te schaffen. Maar vergis u niet; de aanschafprijs van een laserprinter is een stuk hoger dan die van een inkjetprinter. Een laserprinter is vooral voordelig op de lange termijn, als u heel veel moet printen. Voor een bedrijf is een laserprinter dus voordeliger. Thuis kunt u beter gaan voor een ouderwetse printer met Epson inkt cartridges.

Bestel uw Epson cartridges bij Tinto!

Uw cartridges bij Tinto bestellen is verreweg de beste keuze! Allereerst kunt u zoals gezegd eenvoudig vinden welke Epson cartridges voor uw printer geschikt zijn. Maar daarnaast hebben wij voor veel printermerken ook Tinto huismerk cartridges. Deze cartridges zijn goedkoper dan normale merk cartridges en ook nog eens beter voor het milieu. Voor de meest voordelige Epson cartridges kiest u dus voor Tinto cartridges die in uw Epson printer kunnen.

Bestelt u voor meer dan 50 euro aan Epson cartridges? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want uw bestelling wordt dan helemaal gratis verzonden. Het is altijd handig om meer dan genoeg Epson cartridges in huis te hebben, dus het is alleen maar voordelig om geen verzendkosten te hoeven betalen. Bestelt u ook nog eens voor 16:00 uur, dan kunt u uw bestelling de volgende dag al in huis verwachten. Hebt u nog vragen, opmerkingen, suggesties of iets anders dat u met ons wil delen? Neem contact op met onze servicedesk!

Op zoek naar Epson cartridges? Kijk in onze webshop!

Vind de juiste Epson cartridge voor mijn Epson printer

Op zoek naar de juiste Epson cartridge voor uw Epson printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende cartridge.

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
Lichtcyaan
Lichtmagenta
3-kleuren
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Grijs
Oranje
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Groen
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Glansafwerking
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Rood
Productnaam
Voorraad
Prijs
 

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam