HP cartridges kopen

HP is één van de grootste technologiebedrijven in de wereld. Het bedrijf maakt ontzettend veel elektronicaproducten, -onderdelen en ook software. HP heeft bijvoorbeeld computers, CD-branders, meetinstrumenten, camera’s, rekenmachines en ook printers. De printers van HP worden erg veel verkocht. Lees hier meer over de geschiedenis en producten van HP en waar u HP cartridges kunt kopen.

Over HP

HP staat voor Hewlett-Packard, de achternamen van de twee mannen die in 1939 het bedrijfje oprichtten. Toen maakten zij nog wetenschappelijke instrumenten. In de Tweede Wereldoorlog leverden ze bijvoorbeeld sonars en radars voor het Amerikaanse leger. Daarna begon HP zich meer te focussen op de computermarkt en alles daaromheen. In het begin van de jaren tachtig kwam de allereerste HP-pc uit. Enkele jaren later verschenen de eerste kleine laser- en inkjetprinters van HP. Al snel ging HP zich meer op de particulieren focussen en daardoor werden hun printers steeds populairder. Sinds 2008 heeft HP aangegeven meer te willen investeren in printtechnologieën. Voor een HP printer met HP cartridges kiezen is dus zeker geen verkeerde keuze!

Wat voor HP cartridges kunt u kopen?

HP maakt zowel goede inkjetprinters als laserprinters. Omdat ze zich steeds meer zijn gaan focussen op de printermarkt, heeft HP printers voor bijna iedereen. Of u nu een printer voor thuis wilt, voor op de zaak of voor in een hele grote onderneming; HP heeft ze voor u!

Bij Tinto.nl kunt u allebei de soorten HP cartridges bestellen; inkt cartridges en toner cartridges. Zoals u wel weet zijn de inkt cartridges voor de HP inkjetprinters, zoals de Deskjet of Officejet, en toner cartridges gaan in laserprinters, zoals de PhotoSmart en de Laserjet. Maar welke printer is nu de betere keuze voor u? De meeste inkjetprinters zijn goedkoop om aan te schaffen. Daar staat tegenover dat de HP cartridges voor inkjetprinters duurder zijn per pagina dan toner. Dat betekent dat u als kleine gebruiker, bijvoorbeeld thuis, beter voor een inkjetprinter kunt kiezen. U hoeft dan niet zo vaak bij te vullen als bijvoorbeeld in een bedrijf, waardoor u vooral kunt profiteren van de lage aanschafprijs. Bovendien zijn inkjetprinters over het algemeen beter in het printen van foto’s, wat u eerder thuis doet dan op de zaak.

Maar voor uw bedrijf kunt meestal het beste kiezen voor een laserprinter. Deze werkt met toner, wat geen inkt is maar een bepaald poeder. Dit poeder is geheel watervast en kan niet uitdrogen, wat bij inkt wel anders is. Uw afdrukken uit de laserprinter kunnen dus niet uitlopen. Ook bespaart u waarschijnlijk op onderhoudskosten, omdat laserprinters bij regelmatig gebruik duurzamer zijn dan inkjetprinters. In die laatste kunnen de spuitmondjes bijvoorbeeld verstopt raken. Als laatste zijn HP toner cartridges per pagina goedkoper dan gewone inkt, waardoor u op de lange termijn bespaart met een laserprinter. Kortom, voor de goedkoopste HP cartridges kiest u voor een laserprinter, voor de goedkoopste printer neemt u een inkjetprinter.

Op zoek naar HP cartridges? Kijk snel in onze webshop!

Vind de juiste HP cartridge voor mijn HP printer

Op zoek naar de juiste HP cartridge voor uw HP printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende cartridge.

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
Lichtcyaan
Lichtmagenta
3-kleuren
Grijs
Lichtgrijs
Rood
Overige
Zwart/Geel
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Cyaan/Magento
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Blauw/groen
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Zwart mat/rood
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Zwart mat/cyaan
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Magenta light/cyan light
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Zwart foto/grijs klaar
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Grijs/foto zwart
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Magenta/cyaan
Zwart mat/geel
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Schwarz matt/chromatisch-rot
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Gray/dark gray
Productnaam
Voorraad
Prijs
 

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam