Lexmark cartridges kopen? Ga naar Tinto!

Lexmark bestaat nog niet zo lang als printerfabrikant, namelijk pas sinds 1991. Maar daarvoor was het onderdeel van het gerenommeerde computerbedrijf IBM, één van de grondleggers van wat nu onze pc’s zijn. Ondertussen is Lexmark uitgegroeid tot één van de printerproducenten met de hoogste kwaliteit printers. Hoewel niet zo bekend als bijvoorbeeld Brother of HP, bent u met een Lexmark printer zeker niet verkeerd af. Voor uw printer hebt u natuurlijk ook Lexmark cartridges nodig. Koop deze bij Tinto!

Printers van Lexmark

Lexmark is een printerfabrikant die zich vooral op bedrijven richt. U vindt bij Lexmark dus vooral grote printers die snel kunnen afdrukken, kopiëren en scannen. Als gewone consument zult u waarschijnlijk niet een Lexmark printer kopen, omdat deze veel te groot en onnodig duur is voor thuisgebruik. Maar voor op de zaak zijn Lexmark printers juist een uitstekende keuze, omdat dit bedrijf zo gespecialiseerd is op dit deel van de markt. Met Lexmark printers en Lexmark cartridges bent u verzekerd van constant goede afdrukken binnen uw bedrijf. Bij Lexmark kunt u zowel inkjetprinters als laserprinters kopen. Het verschil hiertussen is dat inkjetprinters met inkt printen en laserprinters met toner, een bepaald soort poeder. Kort gezegd is in grote bedrijven een laserprinter voordeliger dan een inkjetprinter. Op de lange termijn en bij zeer veel afdrukken kost toner namelijk minder dan inkt. Aangezien er in een bedrijf veel geprint wordt, is het beter om voor een laserprinter te kiezen. Bij een lager gebruik of om mooier foto’s af te drukken kunt u beter voor een inkjetprinter met Lexmark cartridges kiezen.

Lexmark cartridges kopen bij Tinto!

Als u een Lexmark printer thuis of op de zaak heeft staan, hebt u natuurlijk aparte Lexmark cartridges nodig. Cartridges van andere merken zullen niet werken in een printer van Lexmark. Ook heeft bijna elke Lexmark printer apart eigen Lexmark cartridges. Weet u niet precies welke cartridges geschikt zijn voor uw printer? Op Tinto.nl kunt u door uw printermodel in te voeren direct zien welke cartridges wij voor uw printer in het assortiment hebben. Deze zijn gesorteerd op kleur én prijs, zodat u direct kunt zien wat de voordeligste keus is voor de kleur waar u naar op zoek bent. De kans is groot dat er ook Tinto huismerk cartridges tussen de Lexmark cartridges zitten. Dit zijn onze eigen cartridges, die zeer milieuvriendelijk geproduceerd zijn en goedkoper zijn dan normale cartridges. Aarzel dus zeker niet om eens voor Tinto huismerk cartridges te kiezen!

Behalve ons uitgebreide assortiment hebben wij u nog veel meer te bieden. Als u bij Tinto voor 50 euro aan producten besteld, hoeft u geen verzendkosten te betalen. Kortom, sla in één keer zoveel mogelijk cartridges in, dan bespaart u op de lange termijn. Wees ook vroeg met uw bestelling, want als u voor 16:00 uur bestelt krijgt u uw Lexmark cartridges de volgende dag al in huis! Hebt u verder nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem contact op met onze klantenservice!

Op zoek naar Lexmark cartridges? Kijk nu in onze webshop!

Vind de juiste Lexmark cartridge voor mijn Lexmark printer

Op zoek naar de juiste Lexmark cartridge voor uw Lexmark printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende cartridge.

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
3-kleuren
C/M/Y
Productnaam
Voorraad
Prijs
 

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Deskundig winkelpersoneel

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam