skip to Main Content

Tinto bedrukt goed en snel uw kleding met logo in Haarlem

Bedruk uw kleding met een logo bij ons in Haarlem. Een logo op bedrijfskleding is de ultieme manier vorm van herkenbaarheid. Gasten op het terras van een restaurant weten zo direct wie er in de bediening werkt. Maar ook een groep schilders die in de buitenlucht een muur opknappen, maken met een logo op hun shirt slim reclame voor het schildersbedrijf. Personeel in een herkenbare bedrijfsoutfit biedt dus heel veel voordelen. Laat daarom uw kleding met logo in Haarlem bedrukken door Tinto!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Kies de juiste plek op uw kleding voor uw logo bij ons in Haarlem

Bij Tinto kunt u allerlei soorten textiel laten bedrukken. Staat uw personeel bijvoorbeeld achter een counter? Dan is een pet een goede plaats voor uw logo. Heeft u een team dat in de buitenlucht werkt? Dan kunt u het beste kiezen voor een groot bedrijfslogo op de voor- of achterkant van een T-shirt. Hiermee valt uw organisatie ook van een grotere afstand op. Er zijn echter nog meer mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding. Gaat u uw kleding met logo in Haarlem regelen? Vraag dan zeker Tinto om deskundig advies.

Bestel kleding met logo in Haarlem op uw manier

Bij ons kunt u kiezen om het logo op zelf meegebrachte kleding te laten drukken of op een kledingstuk van een van onze partners Gildan, Stedman, Anvil, American Apparel of Lemon & Soda. Van hoodies tot T-shirts en van sweaters tot fleece jacks: allerlei soorten kleding is mogelijk.

Zo bestelt u eenvoudig uw bedrukte kleding bij Tinto

Om kleding met uw logo in Haarlem te laten drukken, hoeft u enkel de benodigde bestanden en eventueel uw bedrijfskleding bij ons af te leveren. Wij doen de rest! Heeft u problemen met het logobestand of loopt u tegen een ander obstakel op? Dat is geen probleem, want wij helpen u graag. Vraag daarom snel een vrijblijvende offerte aan voor het laten bedrukken van een t-shirt door contact met ons op te nemen. U kunt ons hiervoor e-mailen via info@tinto.nl en bellen op 023-5344090. Of kom langs voor advies in onze winkel aan de Nieuwe Groenmarkt in Haarlem!

Back To Top
WhatsApp chat