Toner online bestellen!

Als u thuis of op de zaak een laserprinter heeft, zult u af en toe de toner moeten vervangen. Laserprinters gebruiken toner, een bepaald soort poeder, om tekst en afbeeldingen af te drukken. Toners zijn per cartridge redelijk goedkoop, evenals het hervullen van uw oude toner cartridges. U kunt ook uw toner bestellen in de webshop van Tinto.nl. Lees hier meer over het kopen van toners in onze winkels en online toners bestellen!

Soorten toners

Toners worden alleen gebruikt in laserprinters. Inkjetprinters, zoals die bij de meeste mensen thuis staan, werken namelijk op inktcartridges. Bij toners wordt er geen gebruik gemaakt van inkt, maar van het poeder genaamd toner. Dit bestaat uit grafiet en polymeer. Zowel het poeder zelf als de cartridge waar het poeder in gaat worden toner genoemd. In oudere apparaten gaat de toner nog wel eens in grote plastic flessen. Het voordeel van toner ten opzichte van inkt is dat het watervast is. In de toners zit namelijk geen water, waardoor de inkt ook niet uit kan lopen. Bovendien kan de toner niet verdrogen, wat bij inkt wel kan gebeuren. Ten derde is het goedkoper om toners te bestellen dan om inktcartridges te kopen. Hoewel de inkt zelf helemaal niet zo duur is, houden producenten van inktcartridges de prijs hoog om zo de prijs van hun printers zelf laag te kunnen houden. Toners zijn goedkoper per pagina, omdat u veel meer pagina’s kunt printen met één toner cartridge dan met een inktcartridge. Vooral op grote schaal is toner bestellen voor een laserprinter een verstandiger idee dan inktcartridges kopen.

Online of in de winkel toner bestellen?

U kunt ervoor kiezen om in onze winkels uw toner te bestellen of te kopen. Het fijne hieraan is dat u medewerkers van de winkel gemakkelijk om hulp kunt vragen. Zij kunnen u advies geven bij het kopen van toner, of eerder nog bij de aanschaf van een printer. Een medewerker van een Tinto kan u haarfijn uitleggen wat de voor- en nadelen van zowel inkjetprinters als laserprinters zijn. Ook kunnen zij advies geven over het bestellen van toner of inkt. Onze winkels zijn verspreid door heel Nederland. Ontdek welke vestiging het dichts bij u in de buurt is via onze store locator.

U kunt uw toner uiteraard ook online bestellen. Een goed adres hiervoor is onze webshop, Tinto.nl. Wij beschikken over het grootste aanbod van toners en cartridges. U kunt in onze webshop gemakkelijk zoeken naar toner voor uw type printer. Veel mensen vinden het tegenwoordig fijner om online toner te bestellen. Waarom?
  • U hoeft er de deur niet voor uit
  • Soms is online toner bestellen goedkoper, afhankelijk van de aanbieding
  • Het is eenvoudiger om grote hoeveelheden te bestellen
  • Producten vergelijken gaat online gemakkelijker dan in de winkel
  • Ook online bieden veel webwinkels tegenwoordig advies, bijvoorbeeld via de telefoon of een chat
  • Webwinkels hebben vaker een product op voorraad
Kijk dus snel in onze webshop om uw toner te bestellen. Of u nu een HP, Brother, Epson of wat voor printer dan ook heeft; wij hebben de juiste toner voor u! Kies ook eens voor ons huismerk en bespaar nog meer geld.

Wilt u graag een toner bestellen? Kijk snel in onze webshop!

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam