Soorten Samsung toners

Samsung is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Veel van de producten van Samsung zijn te vinden met één klik op het ‘elektronica’-assortiment van uw favoriete webwinkel. Zo zijn er tablets, smartphones, televisies en Dvd-spelers te vinden. Maar Samsung is er niet alleen voor het entertainment. Zo verkoopt het bedrijf ook koelkasten, magnetrons, wasmachines en airco’s. Samsung staat bekend om hun snelle besturingssystemen, strakke design en innovatieve ideeën. Een ander zeer nuttig product van Samsung is de printer. Printers hebben natuurlijk ook inkt nodig. Daarom kunt u hier meer lezen over de reden waarom u bij een Samsung printer ook Samsung toners moet kopen en welke soorten cartridges en toners worden aangeboden door het bedrijf.

Waarom alleen Samsung toners?

Samsung printers werken over het algemeen alleen maar met Samsung toners. Dit is eigenlijk niet logisch. Wanneer uw cartridges leeg zijn of er geen toners meer in uw printer aanwezig is, moet u een winkel zoeken die Samsung toners en cartridges verkoopt. Dit kan de lokale copyshop zijn, maar misschien moet u via internet deze producten bestellen of uw toners in een stad in de buurt ophalen. De bedrijven die toners en cartridges verkopen, doen dit om een reden. Wanneer u hun printer koopt, maken ze op deze manier niet maar eenmalig winst. Na een aantal pagina’s geprint te hebben, is uw cartridge namelijk leeg. Wanneer u alleen cartridges van één bedrijf in uw printer kunt plaatsen, moet u weer geld uitgeven aan dat bedrijf. Samsung bijvoorbeeld verdient hier weer geld mee. Het is dus belangrijk dat u niet alleen naar de prijs kijkt van de printer die u koopt. Wanneer de printer goedkoop is, maar de toner en cartridges een fortuin kosten is dit natuurlijk uiteindelijk niet voordelig. Samsung biedt verschillende soorten toners en cartridges aan voor verschillende soorten printers. Wanneer u weinig weet van de voordelen van bepaalde printers, laat uzelf dan goed informeren over de voor- en nadelen van verschillende merken.

Soorten cartridges en toners

Samsung biedt vele soorten cartridges aan. Zo is er bijna maar één soort cartridge per printer beschikbaar. In de cartridges en de toners die erin zitten, zit echter wel verschil. Het grootste verschil tussen de verscheidene soorten is dat de ene cartridge veel meer inkt bevat dan de andere. Dit maakt dat de ene printer bijvoorbeeld maar 750 pagina’s kan printen voordat de cartridge leeg is, terwijl de ander wel 16000 pagina’s kan uitdraaien voordat de cartridge weer opnieuw gevuld moet worden. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten inkt en toners. De ene toner bindt de inkt bijvoorbeeld beter aan het papier dan de ander, maar is daardoor ook duurder. Ook de kleur in de cartridges kan uitmaken. Wanneer u alleen zwarte inkt in uw cartridge heeft zitten, is dit goedkoper dan wanneer u de drie primaire kleuren én de kleur zwart als inkt in uw printer heeft. Dit geldt ook voor de bijbehorende toner.

Wilt u graag Samsung toners bestellen? Kijk snel in onze webshop!

Vind de juiste Samsung toner voor mijn Samsung printer

Op zoek naar de juiste Samsung toner voor uw Samsung printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende toner!

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
Overige

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam