Xerox toner

De technologie gaat tegenwoordig sneller dan wij als mensheid bij kunnen houden. Technologie is een hulpmiddel waar we veel voordeel uit kunnen halen. Kijk maar naar uw algemene dagritme: u staat op, kijkt even op uw telefoon. U gaat met de auto of het openbaar vervoer naar uw werk of studie en luistert naar de radio. U werkt op uw computer en zoekt ’s avonds op de tablet wat u kunt maken met de groenten die in de aanbieding waren. Dan ontspant u even voor de televisie. Voor veel mensen is dit een denkbaar dagritme, en dat geldt ook voor veel bedrijven. Eén van de bedrijven die haar voordeel heeft gehaald uit de opkomst van de technologie, is Xerox. U kunt hier meer lezen over Xerox en over de bekendste producten die door Xerox verkocht worden: toners en cartridges.

Het merk Xerox

Xerox is ontstaan in Amerika, maar opereert momenteel wereldwijd. Het focust zich in het bijzonder op het beheer en de reproductie van documenten. Zo ontwikkelt en produceert het bedrijf kopieerapparaten en printers, maar ook software om uw documenten veilig bij de hand te hebben. In 1906, dus alweer meer dan honderd jaar geleden, werd het bedrijf opgericht. Het droeg toen nog de naam ‘Haloid’. Het werd later opnieuw genoemd tot Xerox, vanwege het zogenaamde xerografische proces. Xerografisch komt vanuit het Grieks, en betekent ‘droog schrijven’. Dit principe wordt gebruikt in kopieerapparaten en printers. Deze manier van printen of kopiëren houdt in dat er eerst een chemisch mengsel van inkt en toner op een soort statische manier aan het papier vast zit. Dit mengsel is dus niet vloeibaar, zoals de meeste inktmengsels, maar vast. Dan gaat het papier door een soort warmtebron, waardoor het mengsel aan het papier gebonden wordt.Het hoofdkantoor is in Amerika gevestigd, in Connecticut. Xerox doet het meeste werk in de staat New York, waar ook het grootste kantoor is gevestigd.

Toners en cartridges van Xerox

Xerox werkt dus via een xerografische manier van werken. Het zou dus logisch zijn wanneer de toners en cartridges in een Xerox-printer ook anders in elkaar zitten. Xerox heeft ook een zeer ruim assortiment aan toners en cartridges. Dit is niet heel gek, want Xerox is een bedrijf dat zich in het bijzonder focust op het produceren of reproduceren van documenten. Wat speciaal is aan de cartridges en toners van Xerox, is dat Xerox het ook mogelijk maakt om toners voor andere printers aan te schaffen. Op deze manier heeft niet meer elke printer zijn eigen toner, en kan er dus geconcurreerd worden om de prijs, wat de cartridges goedkoper maakt. Xerox is milieubewust en drukt haar klanten dus ook op het hart om lege cartridges of ongebruikte inkt of toners terug te brengen, zodat de medewerkers het op hun beurt weer kunnen recyclen.

Op zoek naar Xerox toners? Kijk snel in onze webshop!

Vind de juiste Xerox toner voor mijn Xerox printer

Op zoek naar de juiste Xerox toner voor uw Xerox printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende toner!

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
Overige
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Rood
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Arcobaleno Set
Productnaam
Voorraad
Prijs
 

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam