Skip to content

Pasfoto’s in Haarlem: ontdek de diensten van ons bedrijf

Pasfoto’s uit Haarlem zijn leuk, maar soms ook lastig. Geen identiteitskaart, paspoort of visum kan zonder pasfoto. Hetzelfde geldt voor veel andere documenten. We raken de fotootjes echter vaak kwijt of ze worden te oud om nog te gebruiken. Woont u in Haarlem en moet u een paspoortfoto laten maken? Dan boft u, want dan kunt u eenvoudig een goedkope pasfoto in Haarlem laten maken bij Tinto!

Een pasfoto laten maken voor uw paspoort of rijbewijs in Haarlem: snel en efficiënt

Een pasfoto laten maken door een fotograaf in Haarlem duurt bij ons maar even. U heeft bij ons in Haarlem uw paspoortfoto binnen vijf minuten. Ook kunt u zonder afspraak een pasfoto laten maken bij onze fotograaf in Haarlem. Kom daarvoor gewoon tijdens de openingstijden langs in onze winkel. Dat is handig voor u als u tijdens het shoppen even een momentje over hebt om die belangrijke pasfoto te maken. In Haarlem helpen wij u graag aan een mooie paspoortfoto.

Pasfoto’s in Haarlem: ontdek de extra’s

Haarlemmers hoeven niet ver op reis voor een optimale pasfoto, want Tinto is van alle markten thuis. Zo kunt u via ons een pasfoto maken in Haarlem voor uw visum. Al gaat het om een land aan de andere kant van de wereld, wij maken de juiste prent. Ook kunt u in Haarlem een pasfoto laten maken van uw baby.

Een goedkope pasfoto met garantie

Bij Tinto kunt u de goedkoopste pasfoto’s van Haarlem maken. Voor slechts € 15 krijgt u géén vier stuks, maar zes stuks! * Uiteraard zijn onze pasfoto’s geschikt voor alle officiële documenten, zoals paspoorten, rijbewijzen en identiteitsbewijzen. Wij geven in Haarlem 100 procent garantie op uw paspoortfoto! Wordt een pasfoto onverhoopt toch afgekeurd, dan maakt onze fotograaf gratis nieuwe pasfoto’s in Haarlem! Naast een foto voor uw paspoort of rijbewijs kunt u bij ons in Haarlem ook terecht voor raambestickering op maat.

Kom langs voor pasfoto’s: van ID-kaart tot rijbewijs

Heeft u een foto nodig voor uw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of visum in Haarlem? Laat uw pasfoto dan maken in het centrum van Haarlem door onze fotograaf. Onze fotostudio ligt op loopafstand van het stadskantoor, wat ideaal is als u uw pasfoto en het officiële document in één keer wilt regelen. Bovendien kunt u bij onze fotograaf eenvoudig een pasfoto maken in het centrum van Haarlem doordat we goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer en de fiets. Bent u mindervalide? Dan is voor 11 uur ‘s morgens de auto ook een optie om een goedkope pasfoto te maken in Haarlem. Kom dus gerust langs voor een goede pasfoto. U vindt onze winkel aan de Nieuwe Groenmarkt 39 in het centrum van Haarlem! Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Bel naar 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl.

* alleen bij het standaard Nederlandse formaat, voor sommige visum foto’s ontvangt u i.v.m. het formaat 2 of 4 pasfoto’s.

 

Anderen bekeken ook:

Fotograaf Haarlem pasfoto | Pasfoto paspoort Haarlem | Toners kopen Haarlem

Back To Top
WhatsApp chat