Skip to content

Raambestickering met logo in Haarlem

Door raambestickering met uw logo te bestellen laat u uw bedrijf zien. Tinto helpt u hier graag mee. Ons bedrijf voert verschillende diensten uit. Van het maken van een concept tot het plakken van de door uw bestelde stickers. Voor elk object zorgen wij voor een passende oplossing met behulp van de perfect presentatie. Uw raamstickers met logo kunt u professioneel laten drukken bij ons in Haarlem.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Raambestickering van hoge kwaliteit laten drukken in Haarlem

Als u kiest voor raambestickering met logo van Tinto in Haarlem, kiest u voor kwaliteit. De raamstickers met logo die u bij ons in Haarlem kunt laten drukken zijn toepasbaar op verschillende ondergronden. Deze raamstickers van uw bedrijf kun u plaatsen op de auto van zaak, voor meer reclame. U kunt er ook voor kiezen om uw winkelpland te voorzien van een sticker aan de binnen kant van het raam. Ook is het mogelijk om uw raamsticker te laten plaatsen. Dit doen wij binnen één á twee weken. Ligt natuurlijk aan de drukte op dat moment. Wilt u de raamsticker zelf plaatsen? Dan leveren wij u order binnen één á twee dagen.

Bel ons voor een vrijblijvende offerte

Het laten drukken van raamstickers met uw logo laat u aan ons over. Heeft u interesse om raambestickering te laten maken met het logo van uw bedrijf nabij Haarlem? Of bent u benieuwd naar de levertijd? Ontdek de mogelijkheden op onze website of kom langs onze winkel voor meer informatie. Voor een vrijblijvende offerte neem u contact met ons op. Hiervoor belt u naar 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl.

Back To Top
WhatsApp chat