Skip to content

Brother-cartridges: hoogwaardig en betaalbaar dankzij huismerk Tinto

Brother is een absolute grootheid in de wereld van kantoorapparatuur. Voordat de computer zijn intrede deed, stond het merk al bekend om zijn schrijfmachines. Nu in het moderne tijdperk is Brother een van de internationale marktleiders in printers. Om te profiteren van de innovatieve technieken van het merk heeft u de juiste Brother-cartridges nodig. Deze vindt u in allerlei soorten en maten in het huismerkenaanbod van Tinto.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem het juiste type uit ons assortiment met Brother-cartridges

Het aanbod aan cartridges is vaak duizelingwekkend. Niet iedere inkjet past op iedere printer. Daarom is het belangrijk dat u goed checkt of de cartridge bij uw printer past, voordat u hem koopt. U kunt altijd aan ons deskundig personeel vragen of u het juiste exemplaar heeft uitgekozen. Dat kan in de winkel, via de telefoon of per e-mail.

Ontdek allerlei cartridges online of in het centrum van Haarlem

Bent u benieuwd wat voor Brother-cartridges Tinto allemaal in huis heeft? Scrol dan door onze webshop voor het complete aanbod. Vergeet niet dat, wanneer u meer dan € 35,00 besteedt, wij uw bestelling gratis bezorgen. Ook heeft u uw cartridges snel in huis. Iedere order die wij op een werkdag voor 15:00 uur ontvangen, versturen wij nog dezelfde dag.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op en bel naar 023-5344090 of e-mail naar info@tinto.nl. Ook geven wij u graag advies in onze winkel aan de Nieuwe Groenmarkt in Haarlem!

Anderen bekeken ook:

Inktshop Haarlem | Cartridges Canon | Epson-cartridges kopen

 

Back To Top
WhatsApp chat