Skip to content

Gaat u binnenkort op reis? Of moet uw identiteitsbewijs of paspoort worden vernieuwd? Dan vindt u bij Tinto de juiste fotograaf in Haarlem voor een pasfoto. Voor een optimaal exemplaar kunt u namelijk prima bij Tinto terecht. Wij maken goede pasfoto’s voor alle officiële documenten. Dus voorkom vertraging bij de aanvraag van het begeerde visum of het pas gehaalde rijbewijs en laat uw pasfoto maken door Tinto.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Ontdek onze fijne voordelen voor het maken van pasfoto’s

Bij ons kunt u terecht voor pasfoto’s voor het hele gezin. Ook pasgeboren baby’s fotograferen wij. Bovendien helpen onze fotografen u op weg naar elk land ter wereld. Wij weten namelijk precies welk formaat foto voor het visum nodig is. Gaat u echter naar onze fotograaf in Haarlem voor een pasfoto in het Nederlandse standaardformaat? Dan heeft u de goedkoopste foto’s van de stad. Voor €15 krijgt u dan zes foto’s in plaats van vier elders. Zo heeft u mooi reservefoto’s over voor andere officiële documenten of om aan familie te geven.

Pasfoto’s als aandenken

Ook als u niet voor een officiële reden een pasfoto nodig heeft, kan het toch leuk zijn om er een te laten maken. Pasfoto’s zijn goedkoop en genomen door een professionele fotograaf. Daardoor heeft u bijvoorbeeld een mooie herinnering aan een bepaalde leeftijd van uw kind of uzelf.

Zwart shirt met gekleurde opdruk

 

Kom langs bij de fotograaf in Haarlem voor een pasfoto wanneer het u uitkomt

Niet iedereen heeft altijd evenveel tijd en ziet daarom op tegen het maken van een pasfoto. Bij ons bent u echter klaar in vijf minuten. Bovendien kunt u gewoon zonder afspraak langskomen. Dus moet u een paspoort, rijbewijs of ander officieel document vernieuwen of aanvragen? Kom dan snel langs bij onze fotograaf in Haarlem voor een pasfoto! U vindt ons in het centrum op de Nieuwe Groenmarkt nummer 39! Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over garantie? Neem dan contact met ons op.

Ook interessant:

Pasfoto’s Haarlem | Pasfoto paspoort Haarlem | Inktshop Haarlem
Back To Top
WhatsApp chat