Skip to content

De inktshop van Haarlem: van cartridges tot bedrukt textiel

Inktshop Tinto in Haarlem heeft een verregaande passie voor inkt. We verkopen het en we drukken ermee. Voor welke dienst u ook kiest, u kunt rekenen op een prima service, hoge kwaliteit en een mooie prijs. Dus ontdek snel waarom wij ons dé inktshop van Haarlem noemen.

Kies met de hulp van onze inktshop in Haarlem de juiste inkjet en betaal minder

Cartridges bestaan in erg veel varianten. Gelukkig helpt onze inktshop in Haarlem u om de juiste keuze voor uw printer te maken. Wij kunnen u helpen met inkjets voor printers van Epson, HP en Canon. Doordat de cartridges van ons huismerk zijn, profiteert u van een lagere prijs dan als u ze van het printermerk zou kopen. U levert overigens aan kwaliteit niets in als u voor een cartridge van Tinto kiest. Het is zelfs mogelijk de catridges laten bijvullen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Levenslange garantie op huismerk producten
✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden
✔ Kosteloos retourneren

Ontdek mooie mogelijkheden voor textiel via dé inktshop van Haarlem

Wilt u textiel laten bedrukken? Denk dan ook zeker aan Tinto! Voor particulieren en bedrijven voorzien wij allerlei soorten kleding van een foto, logo of slagzin. Daarvoor kunt u uw eigen textiel meebrengen of iets kiezen van de kledingmerken waar we mee samenwerken. Wilt u dus iemand een uniek shirt cadeau doen? Of wilt u uw personeel uniformiteit geven met een bedrijfsoutfit met logo? Tinto verzorgt het voor u!

Maak kennis met onze snelle levering

Wanneer u onze inktshop in Haarlem inschakelt, kunt u rekenen op een uitstekende service. Bestelt u een cartridge via de onlineshop op een werkdag voor 15:00 uur? Dan doen wij uw bestelling dezelfde dag nog op de post. Wilt u textiel laten bedrukken? Reken dan op één à twee werkdagen voordat wij uw drukwerk leveren.

Maak contact met Tinto

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen via 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl. Ook kunt u langskomen in onze winkel. Ga daarvoor naar de Nieuwe Groenmarkt 39 en u bent bij dé inktshop van Haarlem!

Back To Top
WhatsApp chat