Ga naar hoofdinhoud

Goedkope toners kopen in Haarlem

U kunt toners kopen in Haarlem. Verwacht u veel te printen of raakt uw voorraad met toners op? Dan komt u langs bij ons in Haarlem. In onze winkel in het centrum van de stad of in onze online shop vindt u namelijk alles op het gebied van inkt en toner. Voor laserprinters hebben wij toners die geschikt zijn voor allerlei populaire printermerken. De toners zijn echter van ons huismerk, waardoor u van hoge kwaliteit geniet voor een laag bedrag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Een veelzijdig aanbod aan toners kopen in Haarlem

Net als met inkjets hebben wij toners van Brother, Canon en HP. Daarbij kunt u kiezen uit een exemplaar voor zwart-witafdrukken of een multipack met kleuren- en zwarte toners. Voor een goede werking van uw laserprinter is het belangrijk dat u echt de juiste inkt en toner kiest. Vindt u het moeilijk om een goede keuze te maken? Bel of e-mail ons en wij adviseren u graag.

Toners kopen in Haarlem met een optimale dienstverlening

Behalve voor deskundig advies en een hoogwaardig huismerk zijn er nog meer goede redenen om uw toners bij onze inktshop te kopen. Zo geven wij een levenslange garantie op alle producten van ons huismerk, dus ook voor uw inkt en toner. Naast het kopen van toners kunt u er zelfs voor kiezen om uw cartridges bij te laten vullen. Verder houden wij van een snelle levering. Komt uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur bij ons binnen? Dan gaan wij er dezelfde dag nog mee aan de slag. Sterker nog, we verzenden uw inkt en toner op die dag.

Bestel de juiste inkt en toner

Een hoge kwaliteit, lage prijs en snelle levering is nog niet alles wat u van ons krijgt. Passeert uw bestelling de € 35,00? Dan hoeft u van ons geen verzendkosten te betalen. Mocht u ondanks onze inzet niet tevreden zijn met de bestelde producten, dan kunt u deze gratis retourneren. Bij Tinto kunt u risicoloos toners kopen in Haarlem! Neem contact met ons op en bel voor meer informatie naar 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl. Ook kunt u in onze winkel in het centrum van Haarlem langskomen of de beste inkt en toner bestellen in onze webshop!

Back To Top
WhatsApp chat