skip to Main Content

Goedkope toners kopen in Haarlem doet u bij Tinto

Verwacht u veel te printen of raakt uw voorraad met toners op? Dan kunt u eenvoudig toners kopen in Haarlem. In onze winkel in het centrum van de stad of in onze onlineshop vindt u namelijk alles op het gebied van inkt en toner. Voor laserprinters hebben wij toners geschikt voor allerlei populaire printermerken. De toners zijn echter van ons huismerk waardoor u van hoge kwaliteit geniet voor een laag bedrag.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toners kopen in Haarlem met een optimale dienstverlening

Behalve voor deskundig advies en een hoogwaardig huismerk zijn er nog meer goede redenen om uw toners bij Tinto te kopen. Zo geven wij een levenslange garantie op alle producten van ons huismerk, dus ook voor uw toner. Verder houden wij van een snelle levering. Komt uw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur bij ons binnen? Dan gaan wij er dezelfde dag nog mee aan de slag. Sterker nog, we verzenden uw toner op die dag.

Bestel uw toner bij Tinto

Een hoge kwaliteit, lage prijs en snelle levering is nog niet alles wat u van ons krijgt. Passeert uw bestelling de € 35,00? Dan hoeft u van ons geen verzendkosten te betalen. Mocht u ondanks onze inzet niet tevreden zijn met de bestelde producten dan kunt u deze gratis retourneren. Bij Tinto kunt u risicoloos toners kopen in Haarlem! Neem contact met ons op en bel voor meer informatie naar 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl. Ook kunt u in onze winkel in het centrum van Haarlem langskomen of direct bestellen in onze webshop!

 

Bekijk ook eens:

Cartridges kopen Haarlem | Epson 18XL magenta | Canon 1500 cartridge

 

Back To Top
WhatsApp chat