Skip to content

Kies voor een representatieve uitstraling en laat uw werkkleding bedrukken in Haarlem

Laat werkkleding bedrukken bij ons in Haarlem. Bedrukte werkkleding is ideaal om uw logo te verspreiden en de herkenbaarheid van uw onderneming te verhogen. Bovendien is het representatief wanneer uw personeel zich als een team presenteert. Wilt u ook uw werkkleding bedrukken in Haarlem? Dan moet u bij Tinto zijn voor een hoge kwaliteit en goede service.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Levenslange garantie op huismerk producten
  • Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden
  • Kosteloos retourneren

Maak altijd reclame door werkkleding te bedrukken in Haarlem

In iedere bedrijfstak zitten wel bedrijven die hun werknemers bedrukte werkkleding geven. Denkt u maar aan een hotel waar het personeel vaak herkenbaar is aan hun kleding met logo. Maar ook de schilder die met zijn team een pand komt schilderen kan in bedrukte werkkleding verschijnen. Uniformiteit biedt namelijk een professionele uitstraling en dat is iets wat iedere serieuze onderneming ambieert. Bovendien maken uw medewerkers meteen reclame met een bedrukt T-shirt tijdens hun werkzaamheden.

Werkkleding bedrukken in Haarlem: ontdek onze hoogwaardige kledingmerken

Wat voor bedrijf u ook heeft? U kunt bij ons alle soorten bedrijfskleding bedrukken: van werkjassen tot colberts en van veiligheidshesjes tot blouses. Voor de bedrukte garderobe van uw werknemers kunnen wij u eersteklas kleding van gerenommeerde merken aanbieden. U kunt echter ook uw eigen bedrijfskleding meebrengen en door ons laten bedrukken.

zwart shirt met gekleurde opdruk

Neem contact met ons op voor al uw bedrukte werkkleding

Wanneer u uw bedrijfskleding laat bedrukken door Tinto, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo verzenden wij uw bestelling gratis als u voor meer dan € 35,00 bij ons koopt. Ook kunt u uw aankoop bij ons gratis retourneren als u er niet 100 procent over tevreden bent. Geef daarom gerust een boost aan de uitstraling van uw personeel en laat uw werkkleding bedrukken in Haarlem.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen voor het bedrukken van textiel? Neem dan contact met ons op en bel naar 023-5344090. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@tinto.nl of langskomen in onze winkel op de Nieuwe Groenmarkt 39 in het centrum van Haarlem!

Back To Top
WhatsApp chat