Skip to content

Cartridges kopen in Haarlem: kies voor een voordelig en hoogwaardig huismerk

Cartridges zijn onmisbaar. Het is daarom een goed idee om altijd een voorraad te hebben, mocht de kleuren- of de zwarte cartridge onverwachts leeg zijn. Woont u in Haarlem? Dan kunt u snel bij Tinto langsgaan om cartridges te kopen in het centrum van Haarlem. U kunt ook binnen enkele dagen uw nieuwe cartridges thuis ontvangen door ze eenvoudig te bestellen via onze webshop.

 

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

 

Bij Tinto kunt u allerlei soorten cartridges kopen in Haarlem. Heeft u een printer van het merk Brother, Epson, Canon of HP? Dan hebben wij het juiste exemplaar voor u. Onze cartridges zijn echter goedkoper dan die van deze fabrikanten. Wij werken namelijk met ons eigen huismerk. Onze Tinto-cartridges zijn geschikt voor allerlei modellen printers en verkrijgbaar in multicolor, afzonderlijke kleuren en zwart. Bovendien geven wij levenslange garantie op producten van ons huismerk. Dus heeft u een goede cartridge nodig? Probeer er dan zeker een van Tinto!

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek de extra service van Tinto

Wilt u cartridges kopen in Haarlem via onze webshop? Dan is het goed om te weten dat wij uw bestelling dezelfde dag nog verzenden als u op een werkdag voor 15:00 uur bestelt. Verder leveren wij uw bestelling gratis als uw aankoop meer is dan € 35,00. Mocht het product niet bevallen dan mag u het zonder kosten retourneren.

Vraag advies of koop direct uw cartridge in Haarlem

Er zijn zoveel verschillende soorten cartridges dat u het misschien moeilijk vindt om te kiezen. U kunt voor advies altijd contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar 023-5344090 of stuur een e-mail naar info@tinto.nl. Ook kunt u langskomen in onze winkel aan de Nieuwe Groenmarkt 39 in Haarlem. Weet u al precies wat u nodig heeft en wilt u thuisblijven? Bestel dan direct eenvoudig uw cartridge via onze webshop!

Bekijk ook eens:

Cartridges Canon | Brother-cartridges | Epson-cartridges kopen


 

Back To Top
WhatsApp chat