Skip to content

Tinto: Epson-cartridges kopen voor een lage prijs

Een van de bekendste merken voor printers is Epson. Met apparaten voor elk papierformaat en met allerlei speciale features heeft dit merk een plek aan de top weten te bemachtigen. Heeft u ook zo’n eersteklas printer in huis? Dan moet u eens in de zoveel tijd Epson-cartridges kopen. Bij Tinto kan dat heel voordelig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epson-cartridges kopen: weet wat u kiest

Onze winkel in het centrum van Haarlem zit vol met cartridges. U kunt Tinto daarom een echte specialist noemen. Schroom dus niet om ons om advies te vragen wanneer u een cartridge gaat kopen. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten inkjets en ook allerlei typen printers. Neem daarom gerust contact met ons op of kom langs in onze zaak.

Haal of bestel snel uw Epson-inkjet

Het is handig om altijd een voorraad Epson-cartridges in huis te hebben. Mocht u echter onverwachts zonder inkjets zitten? Bestel ze dan snel via onze onlineshop. Alle orders die wij op werkdagen voor 15:00 uur ontvangen, verzenden wij dezelfde nog. Ook krijgt u een bonus van ons als uw aankoop hoger is dan € 35,00. U hoeft dan namelijk geen verzendkosten te betalen!

Wilt u informatie over Epson-cartridges kopen? Neem dan contact met ons op en bel dan naar 023-5344090 of e-mail ons via info@tinto.nl. Ook kunt u met een van onze medewerkers spreken in de Tinto-winkel aan de Nieuwe Groenmarkt in Haarlem.

 

Bekijk ook eens:

Cartridges Canon | Brother-cartridges | Cartridges kopen Haarlem

 

Back To Top
WhatsApp chat