Skip to content

Epson 18XL magenta: een top inktpatroon voor weinig geld

De beste resultaten haalt u uit uw printer met een cartridge die precies bij het apparaat past. Deze inktpatronen zijn echter vaak duur als u ze koopt van het merk van uw printer. Gelukkig zijn er goedkopere alternatieven. Dat geldt ook voor de cartridge Epson 18XL Magenta. Deze vindt u namelijk bij Tinto. U koopt bij ons een betaalbaar inktpatroon van topkwaliteit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Ontdek de topkwaliteit van een eersteklas inktpatroon

Met de Epson 18XL Magenta kunt u prachtige prints maken. De inkjet bestaat namelijk uit vier kleuren waarmee de letters messcherp op het papier worden gedrukt. Ook een kleurrijk logo komt zuiver op het papier te staan. Bovendien print deze cartridge ook mooie glanzende foto’s waarbij het lijkt of ze uit het fotolaboratorium komen.

T-shirt bedrukken in Haarlem voor particulieren

Print voordelig met een Epson 18XL Magenta van Tinto

Als u geld wilt besparen en toch optimaal wilt printen, dan kunt u het beste een Epson-cartridge kiezen. U profiteert dan bovendien van een extra voordeel. Wij verlenen namelijk een levenslange garantie op al onze huismerkproducten. Sowieso kunt u alle Tinto-producten gratis retourneren. En bestelt u meer dan voor € 35,00 bij ons? Dan brengen wij uw aankoop gratis bij uw afleveradres.

Zwart shirt met gekleurde opdruk
 

Eerst advies of een snelle aankoop: alles kan bij Tinto

Twijfelt u of de Epson 18XL Magenta in uw printer past? Vraag ons dan gerust om informatie. U neemt daarvoor contact met ons op door te bellen op 023-5344090 of e-mailen naar info@tinto.nl. Ook kunt u langskomen in onze winkel op de Nieuwe Groenmarkt 39 in Haarlem. Wanneer u zeker weet dat deze Epson-cartridge voor u de juiste is, bestel hem dan direct in onze onlineshop. Doet u dat op een werkdag voor 15:00 uur? Dan versturen wij uw inktpatroon nog dezelfde dag!

Anderen bekeken ook:

Inktshop Haarlem | Canon 1500 cartridge | Cartridges kopen Haarlem
Back To Top
WhatsApp chat