Canon cartridges kopen

Canon is vooral een bekend bedrijf vanwege haar camera’s. Het bestaat al sinds voor de Tweede Wereldoorlog en is uitgegroeid tot één van de grootste bedrijven in de optische sector. Ook de printers van Canon zijn tegenwoordig nog populair. Voor uw Canon printer hebt u natuurlijk Canon cartridges nodig. Welke cartridges zijn er? En waar kunt u het beste uw Canon cartridges kopen? U leest het hier!

Geschiedenis van Canon

Canon werd in 1937 opgericht in Japan en begon met het ontwikkelen van een 35mm-camera. Dit was de allereerste camera met spleetsluiter. In de loop der tijd ging Canon steeds meer experimenteren met fotografie en cameratechnieken om nog betere camera’s te produceren. Ze gingen ook lenzen en camera’s voor de filmindustrie maken. In de jaren zestig werd Canon’s eerste spiegelreflexcamera op de markt gebracht. De producent ging zijn positie uitbreiden door andere sectoren te verkennen, waaronder de printsector. Door in 2011 het Nederlandse bedrijf Océ over te nemen wist Canon een betere positie op het gebied van printers en kantoorapparatuur te verkrijgen. Daardoor is Canon nu nog één van de grootste verkopers van printers.

Welke Canon cartridges zijn er?

Canon weet met haar printers een groot publiek te bereiken. Het bedrijf produceert namelijk zowel goedkope printers voor thuis als grote, snelle printers voor op de zaak. Het is belangrijk om uit te zoeken welke printer het beste in uw situatie past en welke Canon cartridges u daarvoor moet aanschaffen. Over het algemeen worden inkjetprinters als beste keus beschouwd voor thuisgebruik. De aanschafprijs van deze printer is namelijk een stuk lager dan die van een laserprinter, en hoewel de cartridges duurder zijn ondervindt u daar minder last van, omdat u niet zo heel vaak nieuwe cartridges hoeft aan te schaffen. U kunt eventueel ook uw cartridges laten hervullen, dat bespaart geld. Een Canon cartridge voor inkjetprinters kan ongeveer 5 tot 12 keer hervuld worden voordat de kwaliteit zichtbaar achteruit gaat.

Voor een bedrijf zijn echter niet de aanschafkosten het grootste punt, maar de kosten over een grotere tijd, de kosten op de lange termijn. Binnen een bedrijf worden daarom meestal laserprinters gebruikt. De Canon cartridges met toner (een bepaald soort poeder) die in die printers gaan zijn per pagina namelijk goedkoper dan gewone inkt. Op de zaak worden printers zeer regelmatig gebruikt, waardoor de Canon cartridges vaker vervangen moeten worden. Laserprinters met toner zijn daarom meer geschikt voor een bedrijf.

Canon cartridges kopen

Bij Tinto.nl kunt u zeer voordelig alle soorten Canon cartridges kopen. U selecteert eerst uw merk, lijn en model printer op onze homepagina, bijvoorbeeld de Canon Laserbase MF 4270. Er komen direct alle cartridges te staan die wij voor uw printer klaar hebben liggen. Soms zijn dit onze eigen huismerk cartridges. Deze cartridges zijn extra voordelig en bovendien goed voor het milieu. Wij houden u als klant graag te vriend. Daarom verzenden wij bestellingen van boven de 50 euro gratis. Ook bezorgen we deze de volgende dag thuis wanneer u voor 16:00 uur bestelt.

Op zoek naar Canon cartridges? Kijk rond in onze webshop!

Vind de juiste Canon cartridge voor mijn Canon printer

Op zoek naar de juiste Canon cartridge voor uw Canon printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende cartridge.

Merk:
Lijn:
Model:
Zwart
Cyaan
Magenta
Geel
Schwarz photo
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
3-kleuren
Overige
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Grijs
Rood
Blauw
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Groen
Productnaam
Voorraad
Prijs
 
Lichtgrijs
Glansafwerking
Pigment schwarz
Productnaam
Voorraad
Prijs
 

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam