Skip to content

Ons verhaal

Tinto is in 2004 begonnen als franchisenemer maar besloot al snel op eigen benen te gaan staan en is sindsdien uitgegroeid naar een betrouwbare partner op het gebied van printersupplies. Het hervullen van cartridges is een relatief nieuw begrip in Nederland en voor sommigen nog steeds een onbekend begrip. Doordat Tinto al vanaf het begin is meegegroeid in de ontwikkelingen op het gebied van het hervullen van cartridges kunnen wij u garanderen dat wij onszelf inmiddels dé specialist kunnen noemen op het gebied van printersupplies. Een schoner milieu begint bij jezelf… Dat geldt ook in het geval van cartridges.

Wist u bijvoorbeeld dat Lexmark, Epson en HP sommige cartridges speciaal beveiligt met een chip die niet te resetten is en daardoor leeg blijft aangeven? De printer is dan ook afgesteld opdat de printer vervolgens weigert af te drukken. De cartridges zijn daardoor niet te hervullen en alle lege cartridges verdwijnen daardoor in de vuilnisbak. Dit zijn vaak cartridges met gescheiden kleuren, dus in elke printer zitten dan soms tot wel zes cartridges, die allemaal in de vuilnisbak verdwijnen… Het moge duidelijk zijn dat dit op jaarbasis wereldwijd om miljoenen cartridges gaat! Dit is een enorme belasting voor het milieu. Tinto biedt u een manier om zowel het milieu áls uw portomonnee te ontzien.

De meeste Tinto inkjet cartridges zijn namelijk cartridges die gerecycled zijn en daardoor vormen deze cartridges een minder zware belasting voor het milieu. Tel daarbij op dat de meeste van deze cartridges vaak later ook nog hervuld kunnen worden en de voordelen stapelen zich op. Wist u trouwens ook dat gerecyclede cartridges, hervulde cartridges of de compatible cartridges van Printshop Tinto vaak óók nog eens méér inkt bevatten dan de cartridges van de originele printfabrikanten, dit tot in sommige gevallen tot 4x méér inkt!!!

Tinto is vooral bekend om het hervullen van cartridges en het leveren van kwaliteitscartridges van eigen merk, maar wist u dat wij van méér markten thuis zijn? Zo is Tinto óók uw adres voor het bedrukken van T-shirts, het afdrukken van posters en canvasdoeken, het maken van goedgekeurde pasfoto’s EN hebben wij een breed assortiment aan kantoorartikelen.

Tinto biedt u ten alle tijden 100% garantie, zowel op onze compatible cartridges en toners als op onze hervullingen, maar ook op onze t-shirt bedrukkingen, pasfoto’s en alles wat wij voor u kunnen doen.

Surf naar uw dichtstbijzijnde winkel en kijk welke diensten en producten deze winkel u kan bieden.

Back To Top
WhatsApp chat