Skip to content

Maak uw pasfoto voor een paspoort in Haarlem bij Tinto

Het paspoort of de identiteitskaart moet iedere vijf jaar voor jongeren onder de 18 jaar en iedere tien jaar voor volwassenen worden vernieuwd. Dat betekent dat het regelmatig tijd is voor een nieuwe pasfoto. Een foto waaraan strenge eisen zitten. Gelukkig weten wij bij Tinto precies hoe een paspoortfoto eruit moet zien. Kom daarom voor een optimale pasfoto voor uw paspoort naar Haarlem en bezoek onze winkel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

✔ Levenslange garantie op huismerk producten

✔ Op werkdagen voor 15:00u besteld, zelfde dag verzonden

✔ Kosteloos retourneren

Verlies geen tijd en maak een foto voor uw paspoort in Haarlem

Een paspoortfoto in Haarlem maken hoeft u maar vijf minuten te kosten. Bij Tinto werken we namelijk graag efficiënt en snel. Ook kunt u gewoon een pasfoto voor uw paspoort laten maken bij ons in Haarlem zonder een afspraak te maken. Aangezien onze vestiging in het centrum van de stad zit, kunt u uw pasfoto regelen tussen het shoppen door.

Maak uw pasfoto voor uw paspoort in Haarlem en reis over heel de wereld

Behalve voor een paspoortfoto kunt u bij ons ook terecht voor pasfoto’s voor andere officiële documenten. Heeft u pas uw rijbewijs gehaald of moet deze worden verlengd? Haal dan een foto voor uw rijbewijs bij ons in Haarlem. Verder verzorgen wij ook pasfoto’s voor visums voor alle landen in de wereld. Wie dus reisplannen heeft, kan zeker bij ons de juiste pasfoto laten maken.

Zwart shirt met gekleurde opdruk
 

Maak een foto voor uw paspoort in Haarlem met volledige garantie

Wij doen ons uiterste best om aan de wettelijke richtlijnen voor pasfoto’s te voldoen. Mocht de foto toch afgekeurd worden, dan maken wij gewoon een nieuwe paspoortfoto in Haarlem. Dat doen wij helemaal gratis! Dat betekent dat u 100 procent garantie krijgt wanneer u een nieuwe pasfoto voor uw paspoort laat maken bij ons in Haarlem.

Fotostudio Tinto: pasfoto’s voor alle leeftijden

Van een paspoortfoto tot en met een foto voor een rijbewijs: in Haarlem staat de fotostudio van Tinto voor u klaar. Ook kunt u uw kinderen meenemen, want wij maken zelfs pasfoto’s van baby’s. U vindt ons aan de Nieuwe Groenmarkt 39, op loopafstand van het stadskantoor. Per fiets of met het openbaar vervoer zijn wij eenvoudig bereikbaar. Kom dus snel langs voor de perfecte pasfoto of neem contact met ons op.

Ook interessant:

Fotograaf Haarlem pasfoto | Pasfoto’s Haarlem | Inktshop Haarlem

Back To Top
WhatsApp chat