Brother toner: waarom?

Een foto van uw basisschoolleraar, een akte om aan te geven dat dit huis écht van u is, en een speech van de burgemeester van Utrecht. Ze lijken op het eerste gezicht niet zo veel met elkaar te maken te hebben. Maar waarin ze wél overeen komen, is het feit dat ze niet konden bestaan zonder printers. De hele wereld lijkt wel te vinden te zijn op het internet, maar er zijn een aantal dingen die u liever niet de hele tijd digitaal ziet. Sommige mensen lezen inderdaad alles van hun tablet, van hun krant tot het nieuwe boek van George R.R. Martin. Maar de meesten van ons vinden het prettig om toch nog iets in onze handen te hebben wanneer we lezen en onze ogen niet al te veel te vermoeien. Dit is de reden waarom printers hun populariteit totaal niet verloren hebben. Het bedrijf Brother is één van de meest succesvolle producenten van printers. Lees hier meer over de toners van Brother en het bedrijf zelf.

Het merk Brother

Brother is een bedrijf dat begon in Japan. Niet zo heel gek dat het nu zo succesvol is dus, want Japan is toch wel één van de meest vooraanstaande landen wanneer het gaat om technologie. Het bedrijf begon met de mechanische typemachine, iets wat tegenwoordig als antiek wordt beschouwd. Toen was het echter heel erg innovatief. Brother bestaat inmiddels al meer dan honderd jaar. In 1908 werd het bedrijf opgericht in Azië, en in 1954 ontstond het eerste filiaal op een ander continent. Na ook succesvol te zijn in de Verenigde Staten, besloot Brother zich te richten op landen in Europa. Zeker in het Verenigd Koninkrijk was het merk populair. Zo heeft Brother van 1989 tot 1999 de voetbalclub Manchester City gesponsord. Brother was vaak sneller en innovatiever dan de concurrenten die het bedrijf had. In de herfst van 2010 lanceerde het bijvoorbeeld de campagne ‘141%’, een campagne die hun nieuwe A3-printers aanprees. De naam van de reclamestunt staat voor de verhouding tussen A3-formaat en A4-formaat.

Waarom een Brother toner?

Zoals al gezegd, is Brother een innovatief bedrijf. Het bedrijf is vaak hun concurrenten een stapje voor. Dit geldt niet alleen voor hun printers, maar ook voor de stofjes die in hun printers zitten. Hiermee worden de inkt cartridges en bijbehorende toners natuurlijk bedoeld. Een toner is een soort poeder dat ervoor zorgt dat de inkt dat opgeslagen zat in de cartridges aan het papier wordt gebonden. Brother toners hebben verschillende voordelen. Ten eerste zijn de verhoudingen van inkt zodanig goed verdeeld, dat u niet uw complete cartridge en toners hoeft te vervangen omdat er één kleur opraakt. Daarnaast hebben de toners van Brother een bepaalde chemische samenstelling. Dit zorgt ervoor dat alle soorten kleuren op de goede manier aan het papier worden gebonden. Het bedrijf noemt dit zelf ‘Chemically produced toner’ (CPT). Daarnaast zijn de cartridges zodanig op elkaar aangepast, dat de kleursamenstelling optimaal is.

Wilt u graag Brother toners bestellen? Kijk snel in onze webshop!

Vind de juiste Brother toner voor mijn Brother printer

Op zoek naar de juiste Brother toner voor uw Brother printer? Kies door middel van de onderstaande zoekmodule snel uw printer en bijbehorende toner!

Merk:
Lijn:
Model:

Geen resultaten

Service

Voor al je vragen

023-5344090

Elke dag bereikbaar tot 17.30 uur.

Of raadpleeg onze klantenservice

Laatste reviews

De voordelen

  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Mis nooit acties en aanbiedingen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Wij delen uw e-mail adres niet aan derden en versturen nooit spam